L'evento fa parte della serie Open Science Café, realizzata dal Competence Centre di ICDI.
This webinar will introduce joint lessons from the TRUE-LegValue policy-relevant studies and initiate a rethinking of how "policy understanding" can help to transform our food system to be more legume-based.
Organizzato con il patrocinio ITPA e in collaborazione con il Master I Livello “Applicazioni Biomediche della Spettrometria di Massa” UCSC Roma (iscrizione gratuita)
This webinar aims to explore the success of science in delivering knowledge, how the science is integral to the network standing ready to facilitate innovation in the value chain and how the science community is ready to engage with industry to create a function network for information exchange.
Looking towards the end of the pandemic and beyond, what will markets look like for broiler and egg producers? Where will the growth areas be, and what will the market be looking for, and how can the industry respond.
The Italian Ministry of Foreign Affairs, Directorate General for Development Cooperation, together with the Italian Ministry of Agricultural and Forestry Policies, participates in the debate on food systems by organizing the National Dialogue entitled the culture of food in sustainable food systems
FISV ha invitato eminenti filosofi, economisti, teologi, politici e comunicatori a discutere con gli scienziati su etica e responsabilità della scienza, divisa in quattro temi: il potere della scienza, la sperimentazione animale, le emergenze sanitarie e le crisi ambientali.
In this webinar, hear how the consumer demand for poultry meat and eggs has changed over the last year and how it will continue to evolve. Discover tips to successfully meet new consumer demands.
L’incontro è finalizzato ad una panoramica sulla struttura e le richieste del template di presentazione delle proposte progettuali in Horizon Europe, con un focus sui bandi collaborativi.
L’AIDA (Associazione Italiana Diritto Alimentare) ha organizzato un incontro di riflessione su "Benessere animale, Scienza e Giurisdizione: Tre sentenze in cammino", che si terrà con modalità da remoto.
The Global Food Venture Programme of EIT Food is now recruiting highly innovative PhD students, from across Europe, to turn their research ideas into market value.
Ciclo di incontri organizzato dal gruppo docenti-studenti “Ambiente, Educazione e Sostenibilità” Dipartimento di Scienze dell’Educazione Unibo